Van links naar rechts zijn wij:
  • Angela Smarius
  • Karin Hendrix
  • Rian Jansens
  • Monique Müter
  • Diana van der Hoek

Rian is:

Een gedreven, open en integere vakvrouw die, op natuurlijke wijze, snel vertrouwen wint en door de inzet van haar analytisch vermogen, brede werk- en levenservaring iedereen die individuele aandacht weet te geven die nodig is om, jong en oud, weer in beweging te krijgen en samen daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Haar website: http://www.rianjansens.nl

Karin is:

Een dynamisch duizendpoot met veel ervaring op ADHD gebied en door haar uitgebreide opleidingen kan ze gebruik maken van diverse interventie-methodes waarmee ze, samen met u, haalbare doelen weet te stellen en te bereiken.

Haar website: http://www.bestorganizing.nl

Angela is:

Een creatieve observator die door haar rustige en open houding snel het vertrouwen weet te krijgen en het probleem in "gewone&qout; mensentaal kan uitleggen en daarbij heel vernieuwende werkvormen bedenkt die perfect aansluiten bij de wensen van de klanten.

Haar website: http://www.asp-organizing.nl

Monique is:

Een motivator die met interesse naar de ander luistert, de juiste vragen stelt en zo snel weet in te schatten wat mensen beweegt en bezighoudt om hierna een deskundige analyse te maken die inzicht geeft en passende oplossingen biedt.

Haar website: http://www.arccoth.nl

Diana is:

Een alleskunner die, zowel letterlijk als figuurlijk, een uitgebreide gereedschapskist bezit waaruit ze de éne keer met haar twee rechter handen en de andere keer vanuit haar jarenlange ervaring de juiste tools weet te halen om maatwerk en praktische oplossingen aan te bieden.

Haar website: http://www.opruimpraktijkvanderhoek.nl